Energetisch lichaamswerk

In Energetisch Lichaamswerk gebruik ik de seksuele energie (universele levensenergie) om blokkades weg te halen die de natuurlijke stroom van energie in de weg zit. Ervaringen in je leven, trauma's, gedachtepatronen, maar ook ideeën die je over jezelf hebt vastgezet, veroorzaken blokkades in het kanaal van je levensenergie.
Door middel van energieoverdracht openen de kanalen waardoor deze blokkades duidelijk worden en kunnen oplossen. Hierdoor kan er meer en meer levensenergie door het kanaal stromen, wat ervoor zorgt dat andere blokkades als vanzelf losgeweekt en meegenomen worden.
Wat ontstaat is ruimte, ruimte om jezelf te zijn.

Doordat de energie vrijelijk stroomt kan iemand gelukzaligheid of een orgastisch gevoel ervaren. Er ontstaat een enorme rust (geen stress meer) doordat het moeilijk is om in de mind te blijven. Ook voel je veel meer liefde. Je komt dichter bij je oorspronkelijke zelf, bij de essentie van wie jij bent.

Een klant vertelt:
Wat ik  heb ervaren in de sessie met Estrella ga ik proberen in woorden te vertalen.
Als eerste voelde ik een stroom op gang komen in mijn lichaam. En vrij snel daarna werden mijn voeten zowat van de behandeltafel naar beneden getrokken, de aarde in.
Ik voelde allerlei energie loskomen in mijn onderlichaam en ik kon niet anders dan mijn lijf laten bewegen en met de golven en schokken meegaan die loskwamen. Ook emoties kwamen mee en schoten als  “brokken” omhoog naar mijn keel en ging ik geluiden  maken, ook huilen, schreeuwen en het roepen van allerlei dingen gebeurde. Ondertussen bleef mijn lichaam meebewegen met alles wat loskwam. Een deel van die “brokken” schoot naar mijn hoofd en bleef daar eerst hangen. Ik kreeg er ook hoofdpijn ervan.  Na een kort gesprekje met Estrella kon ik goed voelen dat er een pijnlijk kindstuk was losgekomen. En de “brokken”die los waren gekomen gingen met de energiestroom mee naar boven.  Mijn energiestroom kon ik op een gegeven moment heel snel voelen stromen en dat voelde heel prettig….dat was mijn eigen stroom die ik nu voelde.
Daarna zat er aan de achterkant van mijn hart een pijnlijke plek. Dat werd als het ware losgeweekt en viel in stukjes uit elkaar. Ik kon zo goed voelen dat ik  daar zelfhaat en zelfoordeel had opgeslagen. Natuurlijk kwamen er ook steeds emoties los en die konden er via mijn keel heel goed uit. Nog steeds zaten er “brokken” in mijn hoofd te bonken tegen mijn schedelpan aan. Toen mijn kruin opende kon alles er met de stroom mee doorheen en dat voelde zo opgeruimd en er kwam zoveel ruimte.
Het was een verademing! Mijn hartchakra voelde open, groot en ruim.
Het gevoel dat daarna door mijn lichaam ging was orgastisch, het stroomde door heel mijn lijf heel intens.
Nu, een tijd na de sessie, is die ruimte gebleven. Ik heb situaties meegemaakt waarin ik mezelf voorheen direct zou veroordelen. Ik was zeer verbaasd toen dat uitbleef. Ik was mezelf aan het scannen… waar blijft dat oordeel over mezelf?! Nou, niet dus!! Ondanks dat ik nu fouten maak, kan ik van mezelf houden, mezelf accepteren en is dat zelfoordeel eraf.  Ook werd ik me bewust dat ik zelf mijn stroom beïnvloed. De kanalen staan helemaal open. Ik bepaal zelf of ik mijn stroom kan voelen of niet. Zelfs als ik me moe voel, verdrietig of angstig kan ik mijn stroom voelen en dat is zo fijn. Normaal gesproken ging ik dicht en was het zo moeilijk om weer te openen en bij  mijn eigen stroom te komen. Nu is het er gewoon….
Dank je wel lieve Estrella voor dit enorme cadeau!!  Het is heel bijzonder wat je doet en ik hoop dat veel mensen dit mogen gaan ervaren bij jou.

 

Een andere klant vertelt:

Het begon met een gevoel van het op een liefdevolle doch vastberaden energie die contact maakte met mijn keel. Daardoor ging het kriebelen en kwam door het hoesten een energetische blokkade los. Ik kon voelen dat dit eerst vanuit mijn hart naar mijn keel ging maar als snel voelde ik dat mijn buik ook mee ging doen.
Daarna voelde het alsof er een soort rager door mijn buis werd gehaald (mijn buis voelt als een doorgang die door mijn chakra’s loopt – niet mijn ruggengraat en ook niet de voorkant maar in het midden). Langzaam kwam er een schokkende beweging in mijn lichaam los. Eerst langzaam en daarna steeds heftiger. De rager verandert voor mijn gevoel in een stofzuiger die de boel schoon blaast en daarna in een soort kleine wervelwind die alle blokkades meeneemt. Hierdoor kwam vanuit het diepste van mijn ziel een boosheid los. Ik laat me niet meer bepalen door wie dan ook. Ik leef voor mij. Ik pas bij niet meer aan aan andere. Het voelde als een oerkracht die vergelijkbaar is met het gevoel dat ik had met het baren van mijn kinderen. Alleen nu voelde het als een energie die een oerkracht in mij wakker maakte die echt alleen voor mezelf bedoelt was. Nadat ik via mijn keel alles had losgelaten d.m.v. schreeuwen, huilen, boosheid door met mijn vuisten op de grond te slaan en met voeten op de grond te stampen. Voelde ik een hele warme energie loskomen die een genot in mijn lichaam verspreidde. Het voelde als liefdevol, extatisch, helend en stromend. Kortom een heerlijk gevoel van helemaal leven!!!

Ik heb bij Estrella een energetische lichaamswerk sessie gedaan. Estrella hield eerst mijn voeten vast en dat voelde heel prettig. Ik werd rustig en voelde me geaard. Gaandeweg voelde ik golven energie door m'n lichaam stromen. Ik kon daarbij niet meer stil blijven liggen. Het begon in mijn buik en later door mijn hele lichaam. Er gebeurde van alles. Ik werd bijv. even licht in mijn hoofd, mijn armen werden zwaar, mijn keel voelde dicht en er kwamen allerlei emoties los. Af en toe moest ik huilen en soms even lekker schreeuwen. Dat luchtte erg op. Tussendoor hadden we soms korte gesprekjes en je kon ook gewoon vertellen wat je voelde. Op een gegeven moment voelde ik een soort bal in mijn buik, een stop die iets afsloot. Estrella ging daarmee aan het werk. Eerst weer even terug naar m´n voeten en toen naar mijn buik. Na verloop van tijd
voelde ik gewoon hoe die bal oploste. Het leek net of Estrella die bal maar haar handen vastpakte. Het was daarna heerlijk om in mijn hele buik een soort lege ruimte te voelen. Alsof er alleen nog maar een omhulsel was. Ik ben zo gewend om daar spanning te voelen, maar het was gewoon weg...ik voelde me aan het eind van de behandeling leeg op een fijne manier. Geen gedachten, een heerlijke ontspannenheid van gewoon niks, van gewoon er zijn....
 
Nu ik dit schrijf voel ik nog steeds die ruimte in mijn buik en maagstreek. Het maakt me ontspannen en mijn gedachten zijn daardoor ook rustig.Het fijne is dat ik op ieder moment als ik me even minder voel of mijn mind probeert het over te nemen, dat gevoel van ruimte kan oproepen en voelen, dat ontspant me direct!!
Estrella, heel erg bedankt voor jouw mooie behandeling!

 FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed