Ervaringen van cursisten

Over de Zaterdaglessen

 

*De zaterdaglessen zijn niet de zoveelste “ hoe verander ik mezelf-cursus “, maar meer een proces waar je in stapt om wezenlijk naar jezelf te gaan kijken. Het is niet een gemakkelijke cursus waarin je dingen leert en dan weet je het: het zijn lessen vol confrontaties, die je zo raken dat oude patronen op een subtiel niveau veranderen.
Ik begon met frisse weerstand aan de cursus: Ik deed het omdat het “goed voor me was” . Maar eigenlijk “wist ik het allemaal al wel… “ en “wilde ik best nog wel wat leren, als ik het zelf maar onder controle kon houden”.
Op zoveel niveau’s voel ik me nu totaal anders: Ik zie aan de ene kant hoe ik me in mijn werk, maar ook naar mijn kinderen en mijn vriendin probeer te handhaven door te domineren en te manipuleren (heel subtiel en aardig verpakt). Ik merk dat door het te zien, zonder er tegen te vechten of het te willen veranderen, het mij verandert. Hoeveel anders voel ik me en werkt het voor me als ik niet hoef te controleren en beheersen, maar me mag overgeven aan wat er is.
Die echte volledige overgave is iets wat ik van binnen heb geleerd in de lessen
Een ander belangrijk punt: Accepteer ik mezelf echt zoals ik ben ? En dan bedoel ik niet: tevreden zijn over jezelf: ik kan er wel mee door… Maar ECHT accepteren: ook die donkere kanten, mijn manipulatie, egoisme, geilheid, boosheid, woede, arrogantie en slachtofferschap en die er echt laten zijn zonder iets te moeten veranderen. Tijdens verschillende momenten in de cursus was het er : ik kon de woede toelaten, het verdriet , de waanzin en de lach, zomaar
Ik voel me veranderd: Ik voel me zachter, opener, ik voel veel meer vrijheid… en dat gevoel is ook fysiek. Ik voel dat ik meer kan ontvangen: De liefde van mijn kinderen, de warmte van mijn vriendin, de glimlach van een willekeurige vreemde op de straat.
Ik voel me ook meer verbonden met mijn leefwereld om mij heen, kan me openstellen en echt genieten van de natuur en mensen om me heen.
Dat krijg ik simpelweg door het even niet beter te weten, maar door me over te geven aan de lessen en deel te nemen. Ik kan het iedereen aanraden.

*Vanaf vorig jaar september volg ik de zaterdaglessen bij Estrella. Wat er sindsdien veranderd is varieert van heel subtiel tot (voor mij) grote dingen.
Zo heb ik recentelijk voor het eerst ervaren hoe het is als het me écht geen bal kan schelen of iemand het met me eens is of niet. Ik zei altijd tegen mezelf, en soms zelfs ook tegen die ander “het maakt mij verder niet uit wat je er van vindt”, maar nu ik het écht ervaren heb weet ik dat dat destijds niet waar was. In alle oprechtheid kunnen zeggen dat zijn/haar mening niet uitmaakte, leverde voor mij zoveel vrijheid op in het gesprek. Ik hoef mijn zinnen niet meer in mijn hoofd 50 keer om te vormen, zodat ze er aardig uit komen.
Wat daardoor wel heel erg veranderde, is de omgang met mijn vriendinnen. Steeds meer werd ik mezelf en steeds beter zag ik afgelopen jaar hoe zij mij in mijn oude maniertjes probeerden te houden. Zo kenden ze mij en zo vonden zij mij het leukst. Het lukte steeds vaker niet meer mee te gaan in hun verhalen of drama, zoals ik dat vroeger deed. In het begin moesten zij (en ik!) hier erg aan wennen, ze reageerden soms bot of afstandelijk waardoor ik onzeker werd. Nu ik heb ervaren dat zij mij nog steeds leuk vinden, misschien zelfs wel leuker dan voor de cursus, kan ik steeds meer mezelf zijn bij hen. Nu help ik ze vaak met vervelende situaties, niet omdat ik graag advies wil geven, maar omdat ze blij zijn met een eerlijke mening of andere invalshoek. En als zij mij in één van mijn oude hokjes proberen te stoppen, prik ik de bubbel direct door!
In het weekend heb ik ook gemerkt hoe erg ik mijn relatie beschadig door vanuit kind dat vroeger dingen gemist heeft, verwachtingen te hebben naar mijn vriend. Als ik me even niet zo leuk, lief en gezellig voelde, moest hij me vertellen dat dat wel zo was, moest hij me knuffelen, praktisch gezien tot het vervelende gevoel bij mij over was. Het maakte mij niet uit of hij daar zelf zin in had. Tijdens het weekend had ik even niemand die me dat vertelde, of me vasthield. Ik moest met mijn eigen emoties dealen en ik heb mezelf getroost! Dit niet meer van hem nodig hebben, heeft mijn beeld van mijn relatie echt (in positieve zin) veranderd.
Een van mijn meest belemmerende smoesjes is/was “dat zal bij mij zo wel niet werken”. Als iemand een ervaring deelde en vertelde dat hij of zij zich sprankelend, bruisend en stromend voelde, haakte ik eigenlijk af. Door de lessen, en in het bijzonder het weekend, ben ik gaan ervaren dat ook ik sprankel van binnen, hoeveel kracht er in mij zit, hoe erg ik niet ben zoals ik dénk dat ik ben.
Dit zijn zomaar een aantal voorbeelden. Ik ben dankbaar dat ik de lessen heb kunnen volgen, ook al was het niet altijd even leuk. Ook het I.K. weekend was hard werken, maar ik zou het zo weer doen!

 

*De reden waarom ik heb deelgenomen aan de zaterdaglessen was in eerste instantie eigenlijk een onderbuik gevoel waaraan ik merkte dat er iets niet klopte in mij. Mijn hulpvraag was dan ook om meer inzicht te krijgen in mij zelf en op mijn programmeringen. Gedurende de zaterdaglessen ben ik hier zeker achter gekomen. Per les kreeg ik nieuwe inzichten en ervaringen met betrekking tot mij zelf maar ook over het dagelijkse leven. Het heeft mij kanten van mijzelf doen inzien waarvan ik wist dat die er ergens wel waren maar die er tijdens de zaterdaglessen volledig mochten zijn zonder dat daar door anderen over werd geoordeeld, maar ook kanten van mijzelf waar ik eigenlijk nog geen zicht op had. Op deze manier heb ik het gevoel dat ik dichter bij mijzelf ben gekomen. Voor iemand die nog niet bekend was met het pad der bewustwording heb ik de zaterdaglessen als een hoge snelheidstrein ervaren. Met name vanwege de vele inzichten die ik kreeg, maar ook omdat er veel van mij gevraagd werd en ik vaak buiten mijn comfortzone moest treden. Ondanks dat het niet altijd feel good dagen zijn, zitten er ook zeker dagen tussen waarna je het gevoel krijgt de hele wereld aan te kunnen. Het zijn dagen met veel inzichten, emoties, spiritualiteit, maar bovenal veel liefde. Ik merkte dat Estrella de cursus gaf met een passie voor het vak, een open hart naar alle deelnemers en een flinke dosis humor. Het is zeker aan te raden voor een ieder die merkt dichter bij zichzelf te willen komen. 

*De zaterdaglessen en het weekend heeft ontzettend veel teweeg gebracht voor mij en ook mijn kinderen. Ik ben gaan voelen welke programma’s en overtuigingen er in mij zijn gestopt en wat dat met mij heeft gedaan. Hoe ik eigenlijk nog reageer(de), op van alles,  als dat gekwetste kind. Ik ben gaan voelen hoe ik mijn eigen kinderen heb geprogrammeerd, wat ik in ze heb gestopt en wat dat heeft gedaan met ze. Door dat te durven zien, voelen en erkennen is er veel heling bij mijn kinderen en bij mij. Daardoor is de relatie tussen hen en mij opener geworden. Estrella maakt me bewust van mijn egopatronen en maniertjes, zodat ik sneller kan voelen wanneer ik daar weer instap. Je denkt dan…dat gebeurt niet meer en dan slaat het ego toch weer toe op een andere, soms hele subtiele, manier. Nee, het is niet altijd leuk om mezelf onder de loep te nemen en tegelijk voel ik aan alles dat het zo noodzakelijk is. Ik heb bijvoorbeeld altijd gedacht niet jaloers te zijn en nu kom ik er achter dat ik mijn hele leven heel erg jaloers ben geweest. Pas nu kan ik ermee aan de slag, kan ik het gaan keren en helen. De lessen van Estrella zijn confronterend en heel helder, maar zeker ook met veel humor. Je voelt dat ze dat doet met een open hart, zonder enig oordeel, alles mag er zijn. Het is niet een zaterdag in de maand een lesje volgen, het is ermee aan de slag gaan, bewust worden en het integreren in mijn leven. Ik voel me ontzettend dankbaar dat ik op deze manier aan mezelf kan en mag werken en zo steeds bewuster in het leven kan staan.

*Ik volg nu 8 maanden de zaterdaglessen bij Estrella (inclusief één weekend). Op alle vlakken in mijn leven zijn er dingen veranderd. Mijn rol als moeder is veranderd naar mijn kinderen toe en is nog steeds aan het veranderen. Bijvoorbeeld: ik kwam erachter dat ik veel goedkeuring van mijn kinderen nodig had waardoor de relatie vertroebelde. Nu ik me dat bewust ben, ga ik er anders mee om. Ik kan beter mijn grenzen aangeven en de relatie tussen mij en mijn kinderen is intenser en liefdevoller geworden. Ook in mijn relatie met mijn partner is er veel veranderd. De relatie is eerlijker geworden en daardoor liefdevoller. Doordat het duidelijker wordt hoe mijn egopatronen werken in combinatie met zijn egopatronen kunnen we hier op anticiperen. Dit geeft duidelijkheid (ook meer wrijving) en diepere liefdevollere verbinding. Wat betreft mijn werk, is er veel veranderd. Ik hoef niet meer zo nodig van alles van mezelf waardoor ik het meer heb kunnen loslaten. Ook weer bewust worden van mijn patronen en hierdoor kan ik vanuit een ander perspectief mijn werk doen. Het geeft meer energie in plaats van dat het veel energie kost. Kortom ik ben blij en dankbaar dat ik de lessen van Estrella kan en mag volgen. Door haar duidelijkheid (die niet altijd leuk is maar wel eerlijk) kan ik mijn eigen licht steeds meer laten schijnen en krijgen ook mijn donkere kanten meer licht waardoor ik mezelf meer kan accepteren en steeds zachter en liefdevoller wordt naar mezelf.

 

Over de Samen Zijn op Vakantie week

Ik voel me zo heeeeerlijk vrij, vol liefde en tevreden, dat ik het wel van de daken zou willen schreeuwen.

Ik vond de accommodatie helemaal top, vanaf het eerste moment dat ik het hek 
binnenstapte was er een klik en het uitzicht was magnifiek.

Vond het zeker een meerwaarde hebben om deze cursus in het buitenland te 
doen, enerzijds om je volledig van het thuisfront los te kunnen koppelen en 
anderzijds de warmte en de energie van de zon. 

Was beetje sceptisch over een week vegetarisch eten, maar duhhhhh hoe bedoel 
je OORDEEL, heb totaal niets gemist en voel me er heeerlijk en schoon bij, 
Heeft me inspiratie gegeven en bewustwording over voeding en nu al mn eet- 
en drinkpatroon veranderd.

Ben deze reis volledig blanco gestart, had geen idee wat me te wachten stond 
en heb totaal niet nagedacht over een programma, maar kan met volle overgave 
zeggen dat iedere seconde van deze week mij heeft mij aangereikt wat ik op 
dat moment nodig had en heeft gebracht naar de WARE Anita.

De week "Samen Zijn op Vakantie is voor mij een onbetaalbaar kado, Een reis 
in-, met- en naar mezelf, in het gezelschap van een groep warme, open 
liefdevolle vrienden, schoonzus en zwager, die samen met mij het pad hebben 
bewandeld om tot WARE anita te komen, door samen te huilen, lachen, 
schelden, spiegelen, koken opruimen confronteren, los te laten, samengevoegd 
door SAMEN TE ZIJN. Ik ben een ieder heeel dankbaar voor zijn of haar 
aandeel hierin.

Warme knuffel
Anita

Ik vond het een week waarin veel van wat ik weet en waarin ik vastzit kon worden losgelaten. Estrella en Erik namen me mee op ontdekkingstocht langs mezelf, hoeveel WIL ik en voor hoeveel stress en spanning zorgt dat bij mij, alleen omdat ik het WIL of omdat het hoort en natuurlijk WIL ik er toch zo graag bijhoren. Wat komt er uit mezelf als dat alles is afgepeld en welke intentie wil ik neerzetten ? Met humor en soms een traan worden oude programma’s blootgelegd en soms zelfs afgebroken. Natuurlijk kan ik ze na deze week altijd weer oppakken en in het bekende verder gaan. Ik kan er ook voor kiezen om te leven in nederigheid en openheid voor wat de Kosmos/ God mij brengt. Aan mij de keuze: Of er echt ZIJN of een programma draaien. Allebei is ok, maar wat is echt leuk … ?
Niek

Heerlijk om samen met mijn partner en een groep mensen deze cursus/vakantieweek mee te maken. Ik vond het inspirerend en confronterend tegelijk. Ben geconfronteerd met een aantal ego-programma’s waar ik niet blij van word omdat ik zowel de ander als mezelf daarin tekort doe. Maar onder de bezielende leiding van Estrella blijft de lichtheid en humor aanwezig zodat ik er ook om kan lachen. Ik heb de begeleiding van Estrella en Erik als duidelijk (no bull-shit) en liefdevol ervaren. Heerlijke accommodatie, fantastisch eten en geweldig weer met een groep mensen waar mijn hart van open ging. Volgend jaar weer?
Marjolein

Het voelde fijn dat iedereen kon zijn wie hij was. Er was altijd voor iedereen alle aandacht. Ik voelde veel liefde en verbondenheid. Zo kon je je openstellen en je kwetsbaar opstellen. Er was geen oordeel. Ik heb veel inzichten gehad. 
Tineke

Ik vond de week enorm intens. Ik heb zoveel inzichten gekregen over mijzelf en mijn relatie. Er waren momenten in mij met veel weerstand, onzekerheid en angst en weer andere momenten met veel overgave, openheid en liefde. Het mocht er allemaal zijn. Ik voelde me veilig om te ontdekken wie ik ben. Ballast lost te laten en gewoon te zijn. Te schreeuwen, te lachen, te huilen, te dansen, te mediteren. Who cares!
Erik en Estrella: ik hou van jullie!
Linda

 

Een week waar iedereen zichzelf mocht zijn, met emoties, met humor, het voelen van ons innerlijk kind. De warme zon, het heerlijke eten samen buiten, yoga en meditatie, heftige oefeningen, heldere lessen, prachtige inzichten, loslaten … een mix van cursus en vakantie.
Samen Zijn op vakantie was voor mij een week waarin ik liefdevol, direct en helder ben geconfronteerd met mezelf en mijn programma’s en dat proces gaat nu thuis volop verder.
Dank je wel lieve Estrella en Erik voor jullie liefdevolle begeleiding en jullie open hart. Ik voel me erg dankbaar dat ik erbij kon en mocht zijn. Ik hou van jullie, Ilona

De week in Malaga heeft mij heel veel gebracht. Ik kan nog niet bevatten hoeveel, maar het heeft voor mij een positieve beweging in gang gezet die niet meer is te stoppen. Ik ben me nog bewuster geworden van mijn programma’s in mijn relatie, naar mijn kinderen toe, in mijn werk, naar andere mensen en hoe ik die kan keren. 

Wat ik heb leren ervaren en waar ik echt van geniet is de rust in mijzelf. Het accepteren dat we in het moment leven. Niet meer bezig zijn met gisteren, straks, morgen, volgende week, met….. Wat komen gaat voelt als een onbeschreven bladzijde die pas gevuld wordt als het moment daar is. Ik geef voor mezelf zin aan het hier en nu. Het is wat ik er van maak. Ik kan zelf kiezen hoe ik me voel en wat ik doe, daar is niemand anders verantwoordelijk voor. Het is heerlijk om stukje bij beetje te gaan ontdekken wie ik ben en de vermoeiende bezigheid van het in stand houden van mijn imago los te laten.
Mijn eigen openheid , de verbondenheid, de energie in de groep en de begeleiding van Estrella en Erik versterkte mijn proces.
Samen zijn op vakantie was een mooie afwisseling van cursus, oefeningen op maat, lekker eten en vakantie. Het flexibele programma gaf mij geen moment het gevoel dat ik iets moest.
Met de verkregen inzichten en ervaringen kan ik thuis verder en de eerste stappen hiertoe zijn alweer gezet 
Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor de heerlijke week en het allerbeste wensen met zijn of haar eigen pad.
Peter Dijkstra

 

Over SamenZijn, sleutels tot een diepe, liefdevolle en spirituele relatie

 

De aanrader:

Voor iedereen die zijn/ haar vaste patronen los wil laten in zijn/haar
relatie kan ik deze cursus aanraden. Ik heb heel veel cursussen op dit
vlak gedaan ( tantra, relatietherapie, .. ) en dacht eigenlijk alles
wel te weten, maar in deze cursus heb ik de ruimte gekregen om dat los
te laten en me over te geven aan een oerkracht in mezelf als man, en
ook te genieten van de overgave aan mijn vrouw.
Estrella en Eric leiden de cursus met stevigheid en warmte, met heel
veel humor.

Warme groet
N.T.

Het weekend 'Samen Zijn'. Het was voor mij samen met N. en samen met de hele groep. Wat een warmte, liefde, openheid, respect en verbonden heb ik gevoeld bij alle mensen in de groep. Onder de bezielende leiding van Estrella ....voel me dankbaar en nederig voor de lessen die jij mij geleerd hebt. En samen met Erik...het gevoel van Samen Zijn wordt nog tastbaarder door jullie Samen Zijn te ervaren. Ik voel me intens dankbaar dat ik erbij was!!!
Namasté
Marjolein

 

Lieve Estrella en Erik,
Het weekend SamenZijn was voor ons erg bijzonder en heel erg waardevol. Het feit dat de groep klein was en de open manier waarop jij en Erik de cursus gaven hebben ons erg geholpen ons open te stellen voor de oefeningen. De 5 sleutels die je ons hebt meegegeven hebben onze ogen geopend. We hebben tijdens de cursus, maar ook nu dat we weer thuis zijn, bij het toepassen van de tools die je ons hebt gegeven gemerkt dat ze werken. We zijn dichter bij elkaar gekomen en weten nu ook hoe we weer in contact kunnen komen als dat nodig is. We zijn veel meer naar ons gevoel gaan leven in onze relatie en dat is erg fijn. Robert vond de aanwezigheid van Erik bij de cursus erg fijn, Erik kon de mannelijke kant van het verhaal toelichten en dat gaf vertrouwen. We raden iedereen die hun relatie willen verdiepen aan deze cursus te volgen!
Dank je wel voor jullie wiijsheid.
Robert en Manja

 

Voor ons was de cursus SamenZijn een hele mooie aanvulling op de stappen die we al hadden gezet. Wij kregen de weken voor de cursus al een opdracht van Estrella om te werken aan onze mannelijke en vrouwelijke energie, om dit meer in balans te krijgen. Dit heeft ons geholpen om met de juiste energie aan het weekend te beginnen. De sleutels die we hebben gekregen zijn heel helder en direct toepasbaar. De groepssfeer was heel prettig en open. Daardoor voelden wij ons veilig en konden we tijdens oefeningen, dans en gesprekken onszelf laten zien. We hadden niet het gevoel dat er een cursus vanuit een boekje werd gegeven, maar dat werd ingevoeld wat de juiste oefening was op dat moment. Dat hebben we als heel fijn en persoonlijk ervaren. Na het weekend werkte de cursus nog door en konden we opnieuw de juiste stappen nemen die nodig zijn voor onze relatie. Het is fijn dat door Estrella en Erik zowel de vrouwelijke als de mannelijke kant belicht wordt. Wij vinden dat de cursus SamenZijn een verrijking is voor iedere relatie. Ook als je denkt dat het goed gaat,  blijkt toch maar weer dat er nog veel te doen is. Dank je wel lieve Estrella en Erik!!
Knuffel en liefs, Peter en Ilona

 

Over Wees Wie je Bent

 

Lieve Estrella,
Ik wil je heel heel heel heel erg bedanken voor de geweldige ervaring afgelopen weekend.
Ik vind het moeilijk overal woorden voor te vinden maar ik vond het prachtig wat we daar met z’n allen hebben beleefd.
Zoveel rust, vertrouwen,warmte, liefde, tederheid, gewoon zijn wie je bent, intens,gezellig, lekker gek doen, de hele dynamiek met z’n allen was gewoon top.
Ik voel me zo rijk na dit weekend, dat ik dit mag voelen. Rust, warmte,openheid, zijn.
Echt onbeschrijflijk.
Ik doe mijn best mijn hart open te laten en alles te laten stromen, ik weet dat ik op de goeie weg zit....ik ben echt dat kleine tere meisje diep van binnen en vind het prachtig dat jij dat kan zien.
Nogmaals dank en tot gauw.
Liefs

Het weekend Wees Wie je Bent 3 heeft mij wezenlijk verandert. Er is een stuk in mij weer tot leven gekomen. Een stuk dat voelt als ‘wie ik ben’. Een krachtige en pure vrouw die staat voor wie zij is. Een stuk van mij wat ik achtergelaten heb is de aangepaste, afhankelijke vrouw/dochter/moeder. Ik voel me opnieuw geboren! Het is nu 2 weken geleden en natuurlijk voel ik wel dat ik af en toe weer de neiging heb om in mijn oude patronen te schieten. Maar telkens wordt het mij weer duidelijk dat ik dat doe (of doordat ik het zelf voel/ervaar of dat ik door liefdevolle vriendinnen erop gewezen wordt). Ik ben intens dankbaar voor dit weekend! De toewijding van Estrella vanuit een liefdevolle no-more-bullshit energie heeft gemaakt dat ik een fundamentele verandering heb ondergaan waarin ik steeds meer Ben wie ik Ben!

 

Na al twee keer mee geweest te zijn met de Wees wie je bent cursussen was het voor mij toch een uitdaging om ook mezelf in te schrijven voor Wees wie je bent 3. We werden namelijk van te voren gewaarschuwd: dit zou een weekend worden met No more Bullshit. Geen excuses, jezelf niet meer verstoppen en wat is dat toch eng. Ondanks een paar praktische bezwaren (waarschijnlijk van mijn ego) heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken. Vol goede moed en toch ook wel enigszins gespannen vertrokken we naar Renesse. Toen we gearriveerd waren op plaats van bestemming was het een grote duik in een warm bad. Het voelde weer zo vertrouwd en de verbinding die je op dat moment weer aangaat met gelijkgestemde mensen voelt zo goed dat het voelt als thuiskomen. Ik zal niet zeggen dat het een gemakkelijk weekend was. Het was op sommige momenten weer heel heftig maar het heeft mij alleen maar bewuster gemaakt. Ik heb mezelf een grote belofte gemaakt en dat is dat ik vanuit mijn hart ga leven. Dat houdt in dat ik bewuste keuzes ga maken en daarbij elke keer terug ga naar mezelf. Wat wil ik? En ga ik toch weer in de fout dan heb ik de volgende keer weer de keuze. Alleen al de intentie maakt me blij en vrolijk. Ik ben op dit moment bezig om dit toe te passen in mijn dagelijks leven en probeer er met een lach naar te kijken. Ik veroordeel mezelf niet meer als ik in de fout ga maar besluit om het volgende keer anders te doen. En lach er dan maar om.
Wees wie je bent was voor mij een grote stap in mijn bewustwording en ik heb het dit keer ook echt gevoeld. Ik wist het altijd wel in mijn hoofd maar voelde het nooit in mijn hart. Dit is nu verandert. Ik voel het in mijn hart en van daaruit maak ik keuzes. Ik ben zo blij dat ik mee ben geweest, het was weer een groot cadeau aan mezelf. Lieve Estrella, bedankt voor alles!!

 

Wat een weekend!! Als eerste wil ik Estrella bedanken vanuit mijn hart, mijn ziel. Met zoveel liefde kan zij iedereen geven wat degene op dat moment nodig heeft.  In een oefening  ging ik  “kijken” naar mijn familie en vrienden, hoe die op dat moment in mijn leven staan. Voelen welke programma’s en angsten daaruit ontstaan zijn en waarmee ik elke dag leef. Voelen wat ik daarmee doorgeef aan mijn eigen kinderen. Dat kwam binnen in elke cel van mijn  lichaam en ik voelde dat ik op dat moment de keus had om het anders te gaan doen….en geloof me, je gaat het anders doen!
Ik heb een talent van mij mogen ontdekken, zien en ervaren. Een stuk waar ik lange tijd naar op zoek was en ook bang voor was, bang voor mijn eigen kracht.  Ik heb een beschadigd kindstuk in mezelf mogen helen met de liefdevolle begeleiding van Estrella. Nu dat geopend is kan ik daar thuis mee verder en voel ik dat mijn hart meer open is naar iedereen om me heen en vooral naar mezelf.
Ik wil ook de vrouwen met wie ik dit weekend heb mogen ervaren en delen bedanken voor hun openheid en vertrouwen. Het was heel bijzonder en een cadeau voor mezelf!

En toen was het zover.. Het weekend in november. Toen ik de lijst met spullen die ik mee moest nemen per email ontving, wist ik het helemaal zeker, dit is niks voor mij! Waar ga ik aan beginnen?? Maar toch was er naast al die stemmetjes in mijn hoofd een gevoel, een goed gevoel, ik wilde dit doen. Op de één of ander manier wist ik dat ik moest gaan (intuïtie?). En wat ben ik blij!!!!!!! Het was een weekend om nooit, maar dan ook nooit te vergeten. Ik denk oprecht dat dit ene weekend mij in veel opzichten écht heeft veranderd. Het bleek voor mij een soort mentale reis. Een reis naar mijn diepste gevoel (en verlangen!). Of laat ik zeggen, terug naar mijn gevoel, ver weg van gedachtes die o zo vaak de overhand nemen. Estrella en Ilona, onwijs bedankt! Jullie zijn geweldig. En voor een ieder die ooit twijfelt om mee te gaan; volg je gevoel!!
Linda

 

Ik heb de cursus Wees Wie je Bent gevolgd. Wat een ervaring!
Deze cursus was mij aangeraden omdat ik wilde dat mijn sexuele energie weer ging stromen waar ik helemaal geen contact meer mee had.
En dat is gelukt! Waar ik normaal gesproken verliefd voor moet worden om weer zin in sex te krijgen, ging het nu stromen door contact met mezelf te maken. Heel bijzonder. We hebben relatief eenvoudige oefeningen gedaan om de energie op te wekken. Ook heeft Estrella veel praktische tips gegeven en verteld over hoe mannelijke en vrouwelijke energie werkt. Dat was heel inzichtgevend en herkenbaar. Daarom werkt het bij mij en in mijn relatie op die manier!
Estrella en Ilona zijn in staat om in zeer korte tijd een heel veilige omgeving te creëren wat ertoe geresulteerd heeft dat ik mij binnen een paar uur kon openen en de emoties al snel toeliet. Doordat het in een kleine groep is, is er ook veel aandacht voor ieder individueel.
Voor iedere vrouw die meer in contact wil komen met haar vrouwelijke en sexuele energie vind ik deze cursus een aanrader!
Saskia

 

Eindelijk komt het eruit, het stukje over WWJB
We spreken 2010-2011. Ik had al verschillende cursussen bij Estrella gedaan en thuis stond er een mooie praktijk op me te wachten om in België toegpaste kinesiologie te gaan doen.
Estrella nodigde me dan ook uit om mee te gaan op WWJB (1). Zonder nog maar te weten waar het over ging, zei ik “ja”. Tot ik van Estrella een mailtje kreeg met de nodige informatie. Het ging over seksualiteit, seksuele energie, in je kracht gaan staan, passie....Of hoe je me in 2 seconden kan blokkeren.
Ik ben toch meegegaan, 2 keer zelfs, in volle vertrouwen in Estrella en Ilona. Met mijn ogen angstig dicht, hopende dat ik er levend uit zou komen. ANGST!
Nu, zo ongeveer een jaar later, nu ik eindelijk toesta wat ik dààr geleerd heb, leef ik als nooit tevoren. Ik leef vanuit mijn kracht, mijn passie, mijn waarden, mijn zijn. Ik heb ein-de-lijk mijn eigen zaak durven starten in het verbinden van het energetische en de business. In het verbinden van mezelf. In het verbinden van passie. Mijn relatie is zoals ik het nooit had durven dromen, mijn contacten met mensen zijn bezield.
Nu klinkt het alsof de WWJB het walhalla voor elke zelfzoeker is. Dat is het niet. Je krijgt met heel veel liefde een schop onder je kont en gaat kei-hard de confrontatie aan met je blokkades en beperkende gedachten. Het voelde op dat moment alsof ik energetisch even opengescheurd werd en ik wou gillend weglopen (heb dit ook zo een jaartje gedaan).
Door eindelijk, in alle liefde, ook dit stukje te durven ontvangen en in mijn bloot gat te gaan staan en met volle kracht te durven voelen: weet ik: Dit ben ik! Dit is mooi.
Ik hou van mij
Kus M

 

Wees wie je bent is... onbeschrijfelijk voor me geweest. Normaliter ben ik de vrouw van vele woorden, nu ben ik erin geslaagd om door weinig tot niets te zeggen, veel te voelen, eindelijk eens echt in 'mij' te gaan staan. In mij als Mens (ja met een grote hoofdletter) met beperkingen.
Geleid door een open hart, een open mind en het vertrouwen van 10 dames heb ik mogen ervaren wie IK ben. Ik kan een hele opsomming geven van gevoelens, ervaring, heel wat losse woorden en gedachtenflitsen, maar vertrouw erop dat jullie in deze korte beschrijving voelen wat ik bedoel.
Het gevoel van écht in je kern te zitten, je défauts inclusief, is.... boven mijn verwachtingen, die ik echt niet had :)
Weet je deze cursus is voor mij de meest verrijkende, de meest echte cursus die ik tot op heden heb mogen beleven. Dit ging niet om techniekjes, om quotes, noch om ego of om normen. Deze cursus ging om mij&wij en hij kwam precies op tijd om mijn ogen te openen en zonder angst het leven terug in te stappen.
Wanneer ik dit schrijf, twee dagen later, voel ik het onbeschrijfelijke resultaat nog steeds een resultaat dat zich ook nu reeds in materie heeft omgezet.
Ik ben een dankbaar, rijk mens

 

Lieve Estrella en Ilona
Wat een achtbaan aan gevoelens is het weekend 'Wees Wie je Bent' voor mij geweest. Van weerstand en gedachtes als 'waar ben ik aan begonnen' 'dat ga ik echt niet doen' en de bijbehorende hoofdpijnklachten naar overgave 'sjee, wat doe ik nu?' en een gevoel van geaccepteerd worden en thuiskomen bij mezelf. De oefeningen waren, ondanks dat je geen planning had Estrella, erg goed opgebouwd, waardoor het voelde als een soort logisch gevolg. Dat maakte mijn overgave aan wat er gebeurde ook makkelijker. Als ik de cd opzet die we hebben gekregen heb ik weer even de sfeer van acceptatie en het bijbehorende gevoel te pakken, ik zet hem dan ook veel op! Ik ben er nog niet met al mijn programmas en blokkades, maar ik heb al wel een hele stap gezet naar mijn gevoel. Op naar het volgende weekend. En voor alle dames die er het weekend ook waren, dank, dank, dank, dank voor alle warmte en het feit dat ik gewoon even mocht zijn.
Veel liefs Manja

 

Heee lieve, lieve Estrella en Ilona
Wat een geweldig weekend. Ik zag er tegenop als een supergrote berg en nu ben ik helemaal vrij, vrij en blij wauw...
Ik kan het wel uitschreeuwen, je zult het niet geloven, maar ik ben echt de oude Nellie, de zonnestraal, Ik straal niet alleen, het stroomt ook in mij zelf, van binnen, oeh.. geweldig!
Ik heb echt al heel wat nare jaren, met hoogtepunten en dalen. Ik ben echt heel sterk geworden. Ik heb beslissingen genomen voor mezelf die ik al veel eerder had moeten nemen. Ik kan me weer helemaal geven aan mijn man, het was geweldig.
Nog over het weekend, wat een liefde, begrip, geduld. Ik ben heel wat weekendjes met the Goddess meegeweest, maar dit kan ik weer aan iedereen aanraden.
Heel je leven boos door het leven gaan, dat gaat niet meer gebeuren. Ik heb gestampt, geschreeuwd, gehuild, van me afgeslagen, zelfs gekreund van boosheid, ik zag de voetstampen in het gras... jee.. ik ben vrij
Ik had ook angst en moeite om alleen te zijn en ik deed ook meestal alles alleen, niets meer met mijn man. We waren met mannelijke en vrouwelijke energie bezig, mannen zijn de zon de gevers, vrouwen zijn de planeten de ontvangers.daar hebben we wat mee gedaan. we zijn aan het dansen gegaan, eerst in mijn vrouwelijke energie, toen in mijn mannelijke energie. Dat was geweldig. Plotseling gebeurde er iets in mij, ik wilde weg, ik wilde koffie en alleen zijn. Estrella zei dat is goed hoor meissie, ga jij maar koffie drinken, als dat echt is wat je nodig hebt.. nou dat was wat, ik wilde gewoon weer alleen zijn en die mannelijke en vrouwelijke energieën kon ik niet meer aan, toen moest ik heel hard huilen en er was zoveel liefde van die lieve vrouwen, dat was echt heel bijzonder, dit moet je echt meemaken. Nou ik heb echt een heel stuk van mijn alleen zijn en voelen achter me gelaten en weggegooid, wauw wat een bevrijding.
Mijn gezicht is weer zacht, mijn ogen staan zacht en gelukkig, geweldig! Lieve, lieve Estrella, Ilona en al die lieve vrouwen, bedankt voor jullie liefde, geduld, warmte en knuffels
kus van Nellie de zonnestraal

 

Na drie keer The Goddess nu mee geweest naar Zeeland voor de cursus Wees Wie je Bent. En ik heb genoten!
Met tien vrouwen in een klein, maar o zo knus huisje is alsof je in een andere wereld stapt. De verbondenheid met elkaar voelt zo goed, alsof je in een warm bad stapt, waar je eigenlijk nooit meer uit wilt. Er wordt geknuffeld, gelachen, gehuild en getroost en alles voelt veilig en goed. Voor mij is een weekend weg met Estrella en Ilona, waar dan ook en met wie dan ook, een gevoel van thuiskomen. Ons leven is hectisch en chaotisch en juist daarom is dit weekend een groot cadeau aan mezelf. Ik hoop nog vele weekenden mee te maken.

 

Over Wees Wie je Bent voor jonge vrouwen

 

Wees wie je bent voor jongeren

Voordat ik de cursus Wees Wie je Bent ging doen, had ik geen idee wat ik ervan moest verwachten of wat we zouden gaan doen. Ik maakte me er soms een beetje druk om dat ik me kwetsbaar zou moeten opstellen naar de rest van de groep, want dat is iets dat ik heel eng vind.

De eerste avond van de cursus voelde ik me al gelijk goed in de groep. Ik moest nog wel wennen maar had al vrij snel het gevoel dat er een veilige sfeer was.
Ik merkte dat ik de tweede dag, vanaf dat ik opstond, heel erg in mijn weerstand zat. Ik begon al snel met ruziemaken (mijn manier van aandacht vragen) en voelde me alleen maar boos. Ik ben blij dat Estrella dit aanvoelde en dat ik kon gaan kijken waar die boosheid vandaan kwam. Vanaf dat moment kon ik voelen welke pijn er zat en waardoor ik blokkeerde. Doordat ik de keus maakte deze gevoelens er te laten zijn en er niet meer tegen te vechten, viel er een soort muur van me af. Ik heb toen de kwetsbare kant van mezelf gezien en voelde dat dit goed was. Dit moment was voor mij een keerpunt, want de rest van de tijd heb ik een enorme rust in mezelf ervaren. Alleen maar door gevoelens, die ik als negatief zie, toe te laten. Ik zat veel minder in mijn hoofd en dat voelde echt als een bevrijding.

Wat ik vooral heb geleerd is in te zien om welke manieren ik liefde, aandacht en goedkeuring vraag bij anderen. Door deze inzichten over mezelf wordt ik me steeds bewuster van hoe ik reageer op mensen en hoe zij op mij reageren. Ik word me er sneller bewust van op het moment zelf, wanneer ik iets probeer te krijgen bij de ander wat ik bij mezelf mis. Ik had het boek van Estrella al eerder gelezen dus veel dingen ‘wist’ ik ook wel maar dit zat nog vooral in mijn hoofd. Na de cursus te hebben gedaan heb ik echt ervaren wat het is om die rust weer in jezelf te voelen en om inzichten te krijgen waar ik mee verder kan. Ik heb nu een soort boost gekregen om verder te gaan op mijn pad van bewustwording. Het gaat met vallen en opstaan maar ik zou nu niet anders meer willen dan hiermee verder gaan.

Ik ben er dankbaar voor dat ik zulke mooie momenten met mijn moeder heb gehad, dat mijn zusje erbij was, dat ik de cursus met deze lieve meiden heb mogen doen en ik ben er heel erg dankbaar voor dat Estrella deze cursus aan ons wilde geven. Want dit is voor mij een ervaring waar ik altijd iets aan zal blijven hebben. Dankjewel Estrella!! <3

Het weekend wees wie je bent voor jongeren.
Ik heb lang getwijfeld of ik mee zou gaan. Maar een week van te voren bedacht ik me dat het op dit moment wel eens heel veel zou kunnen opleveren.
Ik voelde me ziek. Het ging niet goed op mijn werk, ik had veel stress en ik maakte veel ruzie met de mensen om mij heen. Ook twijfelde ik erg aan mijzelf.
Nu ben ik zo blij dat ik mee ben gegaan.
Aan het einde van het weekend voelde ik me rustig en tegelijkertijd vol energie. Het voelde ook echt als levensenergie.

Ik heb geleerd dat ik meer in mijn vrouwelijke energie mag gaan staan. Ik stond altijd meer in mijn mannelijke energie, ik bepaalde het wel, zeker in mijn relatie. Als ik meer in mijn vrouwelijke energie sta, heeft mijn vriend ook de kans om meer in zijn mannelijke energie te staan. Ik heb mijn zachtaardige kant meer geaccepteerd, en mijn sensuele kant meer gezien.
Ik heb geleerd dat ik wel kan functioneren in een groep. De eerste dag was ik heel angstig en bang, omdat ik mezelf niet durfde te laten zien in de groep. Door we die middag een oefening hadden gedaan en ik meer vertrouwde op de groep, wist ik dat het goed was. Zondag voelde ik me in de groep helemaal veilig. Ik hoorde aan het einde van het weekend dat in ieder geval twee meisjes mij lief vonden, terwijl ze me aan het begin onzichtbaar vonden. Door mij open te stellen in de groep, hebben ze mij toch echt ´gezien´.
Ik heb geleerd dat ik niet moet maar mag. En ook meer mag. Ik ben iemand die graag de controle heeft en houdt, iemand die dingen denkt beter te weten. Maar ik moet wel heel veel van mezelf. Ik moet make-up dragen, ik moet reageren als iemand mij een berichtje stuurt, ik moet gezellig praten tijdens het eten. Maar nu weet ik dat ik de controle los mag laten. Mijn programma´s los mag laten. En het ook anders mag doen. En ik weet niks. In ieder geval niet beter dan anderen.
Ik heb geleerd om stil te zijn en te voelen. Ik was iemand die veel piekerde. Ik denk altijd. Nu, na het weekend, de eerste nacht merkte ik dat mijn gedachten stil waren. Steeds ga ik terug naar mijn gevoel. Oke, ik denk nu dit, maar wat voel ik eigenlijk in mijn lichaam. Wat doet het met me?
Ik heb geleerd dat je niet je emotie bent. Je bent jezelf. Je emotie komt langs, die voel je in je lichaam, en je doet er verder niks mee. Tuurlijk mag je huilen, of lachen, maar het beïnvloedt niet wie je bent. Ik moest van mezelf kunnen huilen in de groep, dat maakte me bang. Daarom lukte het ook niet. Maar ik besefte dat als het niet lukt, of het niet komt, dat het dan ook goed is. Als ik er maar naartoe durf te gaan en ik het niet ga ontkennen.
Ik heb geleerd dat ik de mensen om mij heen dankbaar kan zijn voor de lessen die zij mij leren. Mijn collega bezorgt mij veel stress, wij zijn in een strijd verwikkeld. Ik heb geleerd dat ik het touw ook neer kan leggen, dat ik niet meer hoef te trekken. En dat ik bij haar ook op zoek ben naar bevestiging dat ik het goed doe. Dit hoeft niet, want ik weet dat ik al goed genoeg ben zoals ik ben.
Ook heb ik geleerd waar mijn eenzame gevoel, het gevoel dat ik alleen sta vandaan komt. Ik weet dat het komt doordat ik mij als kind al alleen voelde staan. Mijn vader zag mij niet. Hij zag en ziet alleen mijn prestaties, mijn buitenkant. Hij zag en ziet niet wie ik werkelijk ben, en wie hij zelf werkelijk is. Dat doet mij pijn om te zien. En daar heb ik verdriet van. Ik weet ook dat ik dit verdriet best mag voelen. Het mag er zijn. Ik mag huilen. Ik mag naar dat verdriet toe.
Mijn verhaal is ook niet wie ik ben. Het verhaal van mijn leven is mooi, maar ik hoef er niet door in mijn drama te gaan. Ik hoef niet zielig gevonden te worden.
Ik heb geleerd om mensen los te laten die mij energie kosten, of anders met deze mensen om te gaan. Ik hoef niet te geven om er dan vervolgens iets voor terug te verwachten. Ik geef liefde omdat ik dat wil geven en ik stel mijn hart open naar de mensen om mij heen. Maar ik verwacht niet dat zij mij hetzelfde zullen geven.
Iedereen is op zoek naar drie dingen: Liefde, aandacht en goedkeuring. Ik ben vaak op zoek naar aandacht, door in mijn drama te gaan. Dit kan door ruzie zoeken, door zielig te doen of door anderen de schuld te geven. Terwijl ik deze aandacht niet nodig heb, als ik mijzelf voldoende liefde en aandacht geef. En als ik weet dat ik al goed genoeg ben. Dan heb ik het niet van anderen nodig maar kan ik het uit mezelf halen.
Ik heb ook veel geleerd over de reis van de Ziel. Ik wist al vanaf heel jong dat er een plan is in ons leven, iets hogers dan onszelf. Van huis uit heb ik ook wel dingen meegekregen hierover, maar in dit weekend is het nog extra duidelijk geworden voor mij. Het voelt als de waarheid voor mij. Ik ben maar iets heel kleins op deze wereld. En dat haalt het gevoel van eenzaamheid ook weg, en relativeert het hele leven. Dat eigenlijk niks meer zo belangrijk is, en tegelijkertijd heel belangrijk.
Ik ben een ziel die zijn lessen leert en ik zie het leven als een spelletje. Het leven is een groot spel, de mensen om je heen zijn er om je je lessen te leren en om je liefde, aandacht en goedkeuring te geven. Door deze cursus weet ik ook hoe ik mijn kinderen later iets positiefs kan meegeven. Zij krijgen van mij de liefde, aandacht en goedkeuring. Ze mogen boos zijn, lastig zijn, verdrietig zijn, zij mogen er zijn, omdat ik hun ziel kan zien en deze altijd mooi en puur is.
Mijn vriend heeft nooit erg open gestaan voor al deze dingen. Maar toen ik hem mijn verhaal vertelde toen ik de avond terugkwam, luisterde hij vol aandacht naar me en erkende hij mij in mijn zijn. Hij snapte niet alles, maar hij liet wel ook een stuk van zichzelf zien die ik eigenlijk nog nooit gezien had. Heel mooi was dat. En is dat nog steeds.

Ik ben blij voor de lessen die ik geleerd heb, en ik wil alles wat ik geleerd heb graag vasthouden.
Bedankt Estrella, met heel mijn hart!


Over the Goddess Within:

 

Het Goddess Within weekend heb ik ervaren als een warm bad van liefdevolle, bemoedigende, spiegelende en inspirerende energie, neergezet door Estrella, Ilona en ook door de deelneemsters zelf. Ik heb genoten van de kracht, vrolijkheid, vrijheid, tederheid, schoonheid en zorgzaamheid van deze groep prachtige wezens. Acceptatie was een thema in dit weekend  en dat was een inspirerende start voor de weken die daarop volgden. Dank jullie wel lieve dames, dat jullie maar veel mogen zonne-stralen in het leven.
Mariana

 

Lieve Estrella en Ilona
Eindelijk dan een berichtje van mij. Ik heb even de tijd nodig gehad om dingen op een rijtje te zetten en het een en ander een plekje te geven.
Allereerst wil ik even kwijt dat het een geweldig weekend was, alles klopte. De mensen, de sfeer, de omgeving, het weer!! Het was FANTASTISCH!
Ik ben jullie zeer dankbaar voor het proces waar ik ben ingegaan en met jullie steun goed ben doorgekomen. Ilona jouw steun en toewijding heeft voor mij veel betekend op de momenten dat ik het zo hard nodig had. Ik ben je zeer dankbaar dat je me zondag hebt aangemoedigd om door te gaan (al was je bang dat ik om zou keren en weg zou lopen), mijn shit eruit te gooien en de cirkel te betreden. Het gebeuren heeft me zeer aangegrepen, mijn buik deed zo'n zeer dat ik er misselijk van werd. Maar om het eruit te gooien op de manier zoals mij is overkomen vind ik nog steeds zeer bijzonder, om nooit meer te vergeten.
Estrella je humor is geweldig. Met name op de momenten dat het zwaar leek te worden vond jouw humor zijn weg en zaten we weer met zijn allen op een lijn. Ga vooral zo door je cursussen te geven!!
Ook zal ik de zondagmorgen meditatie niet snel vergeten, heerlijk zonnetje, met blote voeten op gras wat nog nat is van de dauw, het is bijna een plaatje uit een boek. Wat geweldig was dat!
Ik had het weekend niet willen missen, alles was goed zoals het was, het vormen van groepjes, geweldig hoe dit toch elke keer weer klopte en ik mijn verhaal dan weer herkende in de ander en andersom, de perfecte match!
Het gezamelijke eten, tussentijds een bakkie en een fruitje en vooral de 'discoavond' was super.
Ik kan wel door blijven schrijven, maar ik denk dat je wel een plaatje hebt van het geheel.
Ik wens jou en Ilona veel succes in alles wat jullie doen en gaan doen en wie weet komen we elkaar weer tegen.
Lieve groetjes, Sandra Wind-van den Berghe

 

Estrella en Ilona hadden een perfecte plek voor de cursus gevonden, een geweldig mooie locatie die al direct een goed gevoel gaf. Hier kon je echt jezelf even openstellen voor alles wat er op je af zou komen met een heerlijk ontspannen gevoel! Ik wist ook niet goed wat ik er van kon verwachten, dus erg spannend allemaal.
De oefeningen die in de cursus gebruikt werden leerden me op een ander niveau kennis te maken met de energieën om me heen. Door met je ogen dicht te voelen zonder dat je beeld al een oordeel heeft kunnen scheppen van de situatie merk je dat je intuïtie eigenlijk altijd goed is.
In deze oefeningen zoek je een partner op, op basis van de energie die in deze het beste bij je past. Dit kan uiteindelijk iemand zijn die je zelf bewust nooit uitgezocht zou hebben als partner. Hierdoor word je geconfronteerd met dingen waar je iets mee moet doen. Met je partner erover praten maakt veel duidelijk, een soort spiegel krijg je voor je. Leren loslaten en er echt tot diep in je hard vrede mee hebben heb ik door deze cursus zeker ervaren. Je merkt dat je veel meer blokkades/negatieve energiestempels met je meedraagt dan dat je ooit geweten hebt. Door je bewust te worden van deze blokkades leer je er uiteindelijk afstand van te nemen.
Dicht bij jezelf blijven is een van de dingen die ik deze cursus voor mezelf constant naar voren voelde komen. In het dagelijks leven raak je onbewust toch verder van jezelf verwijderd, hoe graag je ook probeert dit niet te doen. Nu lukt dit me ook beter doordat ik mijn eigen energie en de kracht van de Kundalini energie heb gevoeld en herkend. Het is fijn om te weten hoe je deze energie kunt activeren, zodat je beter in je eigen kracht kunt gaan staan. Het voelt namelijk heerlijk om in je eigen kracht te staan!
Het was voor mij een geweldige cursus met enorm veel warmte, genegenheid en diepe verbondenheid met iedereen die er was, een ervaring die ik nooit zal vergeten!

Een bijzonder weekend: The Goddess Within
Net een dag terug van een onvergetelijk weekend loop ik na te soezen en heb voortdurend een glimlach op mijn gezicht. Wat een bijzondere ervaring heb ik meegemaakt en wat ben ik blij dat ik dit zelf gecreeërd heb. Het was echt een cadeau aan mezelf.
Van te voren wist ik niet goed wat ik moest verwachten. Heb zelfs nog heel even getwijfeld om mee te gaan door mijn ontzettend drukke schema van de afgelopen tijd, maar toch wist ik dat ik gewoon moest gaan. Vrijdagavond werd dan ook gelijk duidelijk waarom. De film "the Secret" maakte gelijk heel veel bij me los, maar gaf me ook het vertrouwen dat ik het allemaal zelf in de hand heb. Voor wie deze film nog niet heeft gezien: KIJKEN!! Als je het dan nog niet doorhebt hoe het allemaal in elkaar zit, komt het nooit. Wat een openbaring.
De twee dagen die erop volgden waren eigenlijk een uitwerking en bewustwording van de film en daarbij van je eigen kracht. De oefeningen, meditaties en gesprekken met elkaar waren warm, vervuld van liefde voor jezelf en anderen en nodigden je uit om nog meer los te laten. Wat een bevrijding.
Er is dit weekend gelachen, gehuild, gekoesterd, en losgelaten. Het was SUPER om dit weekend mee te maken. Bedankt allemaal voor jullie liefde en vertrouwen. Het voelde als een warme deken die mij de rest van mijn leven zal bijblijven.
Lieve groetjes
Louise

In een impuls heb ik me opgegeven voor The Goddess Within. Dit doordat Ilona er erg enthousiast over vertelde. Ik dacht:'"dit voelt goed, dus doen!"Toen ik erheen reed speelde ik nog met de gedachte: "als ik het niks vind, ga ik gewoon naar huis" En nu, na een weekend vol nieuwe ervaringen, zelfreflectie, warmte en vooral veel liefde kan ik me niet meer voorstellen dat ik die gedachten had. Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten, maar dat het zo zou zijn had ik niet durven dromen. Een groep van 15 vrouwen die met elkaar hun negatieve stempels proberen los te laten en elkaar ondersteunen met warmte en liefde. Zo onzelfzuchtig is dat! Ik heb heel veel over mezelf geleerd, ben mezelf tegen gekomen en daar heb ik wel een traantje om moeten laten, maar dat was goed. Ik heb een deel van mijn blokkades kunnen achterlaten. De wandeling naar de energiecirkel leek in mijn ogen wel een rouwstoet, met recht afscheid nemen en dat deed ik ook. Maar het gevoel daarna en de liefde en genegenheid die ik daarna mocht ontvangen van al die mooie vrouwen was zo ontzettend bijzonder. Ik wil dan ook alle mooie vrouwen die er waren bedanken en in gedachten geef ik jullie een liefdevolle knuffel. Estrella, Ilona en Leontien jullie waren de wegwijzers op mijn pad. Door jullie heb ik er een positieve stempel bij en wat voor één! Thanx!

Dikke knuffel Sandra

Hallo Estrella
Wat een geweldig weekend heb jij samen met Ilona georganiseerd. Ik heb mezelf hervonden en ben nog een groot stuk verder gegroeid dan dat ik voor mijn trauma was. Nogmaals heel veel dank.
Het creeëren lukt ook aardig want ik was binnen anderhalf uur thuis, terwijl er minstens 2 uur voor staat. Ik heb niet over de weg gevlogen, maar een klein beetje harder gereden dan de toegestane snelheid. Het werkte. Ik heb ook een hele gezellige avond gehad met mijn gezin. Ze moesten alleen even wennen dat die stille moeder van voor die tijd nu als een 'godin' vol zelfvertrouwen terug kwam. Maar gelukkig wennen ze snel en vanochtend ben ik ook zeer dankbaar geweest dat ik er vandaag weer mag zijn. Dat is heel lang geleden dat ik dat gevoel heb gehad. "Geweldig"
Nogmaals dank je wel. Het leven is heel erg leuk geworden.
Heel veel liefde
Karin Baas

Het is bijna niet in woorden te vatten hoe het voelt om de cursus The Goddess Within mee te maken. Het gevoel van verbondenheid met de groep, het met respect en zonder vooroordeel naar elkaar kunnen kijken, het beleven en opruimen van blokkades met elkaar, het ondersteunen van elkaar daarin…
Voor mij kwam de meest bijzondere ervaring tijdens de boommeditatie waarbij de kristalenergie werd geactiveerd. Op het moment dat ik de kristalenergie “aanraakte” golfde deze door mij heen. Ik stond er letterlijk van te schokken en kon het niet stoppen. Op datzelfde moment kon ik mijzelf zien zoals ik werkelijk ben: krachtig, vol licht en liefde, groter dan dit aardse lijf. Wat een power! Wat een zelfvertrouwen!
Ik wist direct dat ik deze energie heel goed kan gaan gebruiken, zowel in mijn dagelijks leven als in mijn werk (ik doe de opleiding tot paranormaal therapeut). Ik hoef niet meer aan mijzelf te twijfelen. Ik mag zijn wie ik ben en doe wat ik kan, en dat is goed. En nu, na The Goddess, geloof ik het zelf ook!
Dank je wel Estrella en Ilona, voor de liefde, vriendschap en eeuwige verbintenis.
Leontien

 

Lieve Estella en Ilona,
Eindelijk hier dan een berichtje van mij. Ik heb even tijd nodig gehad om dingen op een rijtje te zetten en het een en ander een plekje te geven.
Allereerst wil ik even kwijt dat het een geweldig weekend was, alles klopte. De mensen, de sfeer, de omgeving en het weer!!! Het was FANTASTISCH.
Ik ben jullie zeer dankbaar voor het proces waar ik ben in gegaan en met jullie steun goed ben doorgekomen.
Ilona jouw steun en toewijding heeft voor mij veel betekend op de momenten dat ik het zo hard nodig had. Ik ben je zeer dankbaar dat je me zondag hebt aangemoedigd door te gaan, (al was je bang dat ik om zou keren en weg zou lopen) mijn shit eruit te gooien en de cirkel te betreden. Het gebeuren heeft mij zeer aangegrepen, mijn buik deed zo zeer dat ik er misselijk van werd. Maar om het eruit te gooien op de manier zoals mij is overkomen vind ik nog steeds zeer bijzonder, om nooit meer te vergeten.
Ik heb nog een paar dagen wat last gehad van mijn buik maar het voelt nu goed.
Estrella je humor is geweldig. Met name op de momenten als het zwaar leek te worden vond jouw humor zijn weg en zaten we weer met zijn allen op een lijn. Ga vooral zo door je cursussen te geven!
Ook zal ik de zondagmorgen meditatie niet snel vergeten, heerlijk zonnetje, met blote voeten op gras wat nog nat is van de dauw, het is bijna een plaatje uit een boek. Wat geweldig was dat!
Ik had het weekend niet willen missen, alles was goed zoals het was, het vormen van groepjes, geweldig hoe dit toch elke keer weer klopte en ik mijn verhaal dan weer herkende in dat van de ander en andersom, de perfect match!
Het gezamenlijk eten, tussentijds een bakkie en een fruitje en vooral de “discoavond” was super.
Ik kan door blijven schrijven, maar ik denk dat je wel een plaatje hebt van het geheel.
Ik wens jou en Ilona veel succes in alles wat jullie doen en gaan doen en wie weet komen we elkaar weer tegen.
Lieve groetjes, Sandra Wind-van den Berghe

 

Zelfs in de auto richting kasteel de Berckt had ik nog geen idee wat ik van het Goddess weekend moest verwachten, maar ik had er wel zin in! Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik erbij was, het was fantastisch! Het was even wennen om eens alleen maar met jezelf bezig te zijn, want als je normaal gesproken twee kleine kinderen opvoeden combineert met een studie heb je daar geen tijd voor.
Helaas, toen ik daar eenmaal aan gewend was, ging de tijd veel te snel, het weekend was zo voorbij. Naast een supergezellig weekend was het vooral ook een leerzaam weekend. Ik heb een heleboel over mezelf, maar ook over en van de andere 'godinnen' geleerd en hele lieve meiden leren kennen. Een geslaagd weekend dus, een echte aanrader!
Femke

Hallo allemaal
Ik was bij Estrella voor allerlei behandelingen en Estrella zei: Hé Nel is het niet wat voor jou om cursus te gaan volgen? Hoezo kan ik dat dan? Ik was natuurlijk een gek mens. Estrella zei: natuurlijk kan je dat :)
Later ben ik de spiertest en BrightStar Healing gaan doen, dat is helemaal geweldig, zeker als je mensen kan helpen wauwwwww.
Toen ging ik mee naar een goddess weekend. Ik reed met Anja mee, dat was gezellig want we konden lekker kwekken, soms moesten we stil zijn anders hoorden we Brammetje (de tomtom) niet. Vrijdag rond 21.00 uur kwamen we bij een leuk kasteel. Al de meiden waren boven in de klokkentoren. Anja en ik gingen daar natuurlijk ook heen. We moesten wel even zoeken. Opeens hoorden we stemmen en wij riepen joehoe is hier iemand en ja hoor na een warm onthaal zijn we gezellig in de kring gaan zitten en deden een heel leuk spelletje met kaarten nou dat was natuurlijk lachen gieren en brullen.
Na veel gelachen te hebben was het bedtijd de andere morgen was er om 8 uur ontbijt. We hadden lekker gegeten toen hup naar de klokkentoren.
We zaten in een kring en Estrella vroeg aan iedereen apart te vertellen wat we van dit weekend verwachten ik wist helemaal niet wat ik kon verwachten maar ik zei: als ik klaar ben met dit weekend dan ga ik als een zonnestraal naar huis hahaha nou ik wist echt niet wat me te wachten stond op dat moment wist ik ook niet waarom ik dat zei want ik wist echt niet wat er allemaal ging gebeuren. ik heb veel dingen van mezelf los kunnen laten waar ik niet van verwacht had dat het zo zwaar, pijnlijk en vooral dat ik daar heel veel verdriet van heb gehad.
Ik zal jullie vertellen, ik heb niet gehuild, maar gejankt en gesnotterd, ik stikte er bijna in, de tissues waren niet aan te dragen. Na het eerste gedeelte zag Estrella dat ik al in mijn gezicht veranderd was ze vroeg heb je al in de spiegel gekeken de hardheid van mijn ogen en gezicht was echt weg, foetsie, geweldig toch?
We hebben ook heel veel positieve energie op gedaan de meiden waren allemaal stuk voor stuk heel erg lief we konden gewoon op elkaar rekenen wat er dan ook was.
Wat ik zelf heel leuk vond was hoe je aan een partner werd gekoppeld. Ik was twee keer met zijn drieen gekoppeld dat vond ik wel heel apart. We praten over hoe we wilden zijn als ik of je twee partners de goddess zouden zijn..
Ik had natuurlijk alles opgeschreven ik wilde alles kunnen alles doen alles voelen, alles behandelen, alles onthouden, nooit meer moe ik wilde alles maar dan ook alles. Gelukkig kwam Estrella kijken hoe het met ons ging ze zei tegen mij Nellie wil je nooit meer slapen (nooit meer moe zijn) alles voelen dan word je gek ja dat is natuurlijk wel zo ik schrok wel een beetje wat ik eigenlijk allemaal wilde. Be careful what you wish for ik might come true, dus had ik opgeschreven krachtig en zeker zijn, aanvoelen, energiek, passie, liefde voor jezelf en naar de ander toe, humor, tederheid en meer contact met de hogere dimensie. Ja, dat is natuurlijk ook een heleboel. Toen moesten we onze eigen godin gaan zoeken, ik zocht me rot, maar als je haar hebt voel je haar meteen in je borst wauwww wat een energie toen zijn we met onze lijst bij mij een waslijst vol aan de slag gegaan geweldig ik kan dit niet met een pen beschrijven. Als laatst om alles te verankeren moesten we op een kaartje schrijven iets wat de groep (die lieve meiden Estrella en Ilona) voor jou konden doen of betekenen. Ik wist direcht wat ik op moest schrijven liefde nou dat heb ik geweten ook ik stond in de kring bij al die lieve meiden van iedereen kreeg ik een persoonlijke knuffel en fluisterden ze iets in mijn oor al met al huilen, janken tranen met tuiten daarna voelde ik mij zo goed rustig ondeugend blij krachtig het is met geen pen te beschrijven kort gezegd wauwwwww in augustus ben ik er weer bij. Ik ben echt heel dankbaar dat ik bij de goddess mocht zijn.
Dank jullie wel meiden knuffels van Nellie

 

Een stukje over The Goddess, hoe breng ik dit onder woorden????
Na de eerste keer aan een inloopavond deel genomen te hebben bij Estrella, was mijn eerste ingeving: hier wil ik meer van weten.
Dus resoluut gaf ik mij op voor The Goddess, de dag erna de bevestiging al in de bus, maar goed ook, want de twijfels begonnen al.
Hoe dichter 30 augustus naderde, des te meer ging ik twijfelen, meer omdat ik me er totaal niets bij voor kon stellen, maar een stemmetje in mij bleef maar zeggen dat dit echt eens heel goed voor mij zou zijn. Toen was het dus zover. De vrijdagavond was al erg gezellig, een leuk spelletje en er werd al heel wat afgelachen. Schitterende accomodatie, lekker bedje, stevig ontbijt en ja toen???
Bij de eerste meditatie trof ik Leontien, er gebeurde iets met me wat moeilijk te beschrijven valt en ik kreeg nog even het idee om weg te lopen. Gelukkig heb ik dit niet gedaan en gaandeweg ging ik me steeds meer thuis voelen. De meditaties voelden steeds beter en vooral de individuele gesprekken met mensen die je helemaal niet kent leerden me steeds meer over mezelf.
Je vooroordelen vallen weg en je bent allemaal één. Geweldig!
De meditaties zondag buiten waren geweldig mede dankzij het schitterende weer. Toen we naar de stenen cirkel liepen gebeurde er iets moois met me, niet onder woorden te brengen, daarna de tunnel of love, geweldig!!!!
Ik kan alleen maar zeggen, meiden allemaal heel erg bedankt.
En voor een ieder die dit leest, moet je ook doen, geef het jezelf kado, niet twijfelen, je bent het waar!!!
Big hug, Meja

 

Over de cursus intuïtieve ontwikkeling:

 

Vorig jaar heb ik de cursus intuïtieve ontwikkeling gevolgd bij Estrella. Ik heb altijd gedacht dat sommige mensen worden geboren met een 'gave', dus intuïtie, en dat niet iedereen daarover kon beschikken. Fout!
Door de cursus kwam ik erachter dat we allemaal onze intuïtie kunnen volgen. Zelfs ik! Ik sta nog steeds versteld dat het in alle gevallen nog klopt ook! Ik zou het iedereen aanraden om je intuïtie te volgen!
Gosia

 

In het voorjaar van 2009 heb ik de cursus intuitieve ontwikkeling gevolgd. Tijdens deze cursus leer je naar je intuitie te “luisteren”/te voelen,en hierop te vertouwen.
Dit was een bijzondere ervaring…….vooral omdat ik altijd veel dacht en dus niet voelde!
Tijdens de cursus oefenden we met elkaar, we hadden een oefening waarbij we een vraag voor ons zelf stelden en waarop de ander (het eerste wat bij degene opkwam INTUITIE), aan mij bv vertelde en dat had dan echt voor de ander betekenis, zelf dacht ik dan wat raar bv het getal zeven, maar voor de ander was dit waardevol.
Ook hadden we een les foto’s lezen, hierbij was het de bedoeling eerst met en later zonder enveloppe de foto te lezen, dmv voelen, dan voelde ik bv pijn in mijn linkerhand en een blij gevoel. Dit vertelde je dan aan degene waar de foto van was en dan werd bevestigd dat de persoon de hand had gebroken en een optimistisch persoon is!
Echt een heel bijzondere ervaring dus!
Een cursiste

 

Deze cursus is bedoeld om op je eigen intuïtie te leren vertrouwen. We hebben elke avond met een ander objekt gewerkt. Zo kon je voor jezelf uitvinden wat voor jou het makkelijkste werken is: met een sieraad, een bloem, een foto of tekening bijvoorbeeld.
Doordat ik de informatie die ik dmv het voorwerp binnenkreeg gelijk kon toetsen leerde ik dat mijn eerste gedachte, of woorden of beelden, meestal de juiste waren. Ondanks dat ik daar zelf wel eens mijn twijfel over had.
Het was een heel aparte ervaring om op deze manier informatie binnen te krijgen.
Groetjes Sylvia

 

Hier leer je steeds meer te vertrouwen op wat er binnen komt aan informatie, dus je intuïtie in praktijk brengen. Moeilijk vind ik dat nog, maar toch gaat het steeds beter.
Vooral de laatste les, het vrij channelen zeg maar, heb ik als heel bijzonder ervaren.
Ik heb veel geleerd over mezelf en kan de cursussen aan een ieder aanbevelen.
Lieve groetjes Margret

 

Over de BrightStar Healing cursussen:

 

Ik ben in aanraking gekomen met Estrella omdat ik last had van bepaalde klachten en in het ziekenhuis kwam ik niet veel verder. Een aantal behandelingen later werd mij duidelijk waar de klachten vandaan kwamen en is het zo gekeerd dat ik nu allang geen last meer heb. Mijn interesse was gewekt in hetgeen Estrella doet, terwijl ik tegelijkertijd ontdekte dat ik ook zeker op mijn eigen intuïtie kon vertrouwen, was mij hier alleen niet ten volle van bewust. Toen Estrella de cursus spiertesten ging geven heb ik me dan ook aangemeld om mijn zoektocht naar `mijn pad` voort te zetten. In de cursus leer je door middel van spiertesten contact te leggen met het onderbewuste, zeker in het begin als je de spiertest toepast en vragen stelt waarvan het antwoord al duidelijk is sta je elke keer weer versteld, het werkt echt! Je gaat onder andere dieper in op de chakra´s en de elementen leert ook om de testen of deze in balans zijn en hoe je deze weer in balans kunt brengen. Je doet het zelf maar bent ook proefpersoon voor de medecursisten waardoor je zelf bewust ervaart hoe het voelt als je medecursist het op jou toepast en andersom. Ik vond dat erg prettig aangezien ik een heleboel voelde en doordat ik dit kon vragen en bespreken, kreeg ik direct de bevestiging en werd op deze manier de onzekerheid weer minder. Door deze cursus kan ik nu op een eenvoudige manier zowel mezelf als anderen in balans brengen en ben ik weer bewuster geworden van mijn eigen kracht.

Nadat ik eerst cursus spiertesten heb gevolgd was ik weer nieuwsgierig naar meer en ben ik daarom ook direct verder gegaan met de cursus Brightstarhealing. Buiten het feit om dat je in deze cursus de behandeling leert toe te passen, kom je tevens een hoop te weten over jezelf vanuit je oorsprong en je maakt kennis met de seizoenen en het dimensiepunt. Ik snap nu waarom ik het in de winter altijd heerlijk vind om knus voor de kachel te zitten met een boekje en waarom ik deze winter zo veel moeite had om op gang te komen.. Er is me gelijk weer een hoop duidelijk geworden over mezelf in ieder geval..
Het bijzondere van het leren van deze behandeling vond ik de combinatie van werking tussen de elementen en de seizoenen en hoe je d.m.v. testen snel tot de kern van de blokkade kunt komen. Bewustwording waar de blokkade vandaan komt maakt vaak al een heleboel duidelijk. En daarbij leer je alles in balans te brengen waarbij ik ook weer duidelijk merkte wat er zoal in de energie gebeurt. Voor deze cursus had Estrella proefpersonen uitgenodigd zodat we een echt examen konden doen, dat was behoorlijk spannend en de zenuwen gierden dan ook door me heen.. Tijdens het examen merkte ik dat alles min of meer vanzelf ging en dat dankzij deze mooie behandeling de kern van het probleem snel naar boven kwam waardoor mijn proefpersoon met een fijn gevoel de deur uitging. Ik heb nu inmiddels een aantal personen behandeld en merk dat ik nu al vol ongeduld uitzie naar de vervolgcursus zodat ik me hierin steeds verder kan ontwikkelen, ik heb “mijn pad” gevonden… Graag wil ik Estrella bedanken voor de rol die ze hierin speelt…
Veel liefs Monique

 

Over de inloopavonden:

 

Hallo Estrella
We hebben de inloopavond als positief ervaren vooral ook de hartelijke ontvangst en de humor, niet alles zo serieus.
Wij hebben de afgelopen tien jaar wel cursussen gehad mediteren, magnetiseren en kaartlezen maar jij gaat toch weer anders met het bewustworden om.
Vreemd vertrouwd maar tegelijk ook wennen aan het idee van verbonden te zijn met en het her-inneren van anderen ("vreemden" eigenlijk) die je net hebt ontmoet.
Het geeft je wel een goed gevoel zeker om hierover meer te willen weten.
Liefs Lida

Het was een byzondere avond,verfrissend,diepgaand en humorvol,mijn complimenten.

Eind juni mailde Ilona mij de nieuwbrief van Estrella. Ik zag de agenda en mijn oog viel op de inloopavond van 4 juli met het thema "keuzes". Heel actueel voor mij.
De sfeer was vanaf het begin open en gezellig. We begonnen met een simpel spel: snel een keuze maken. Het idee erachter was om een gelijk een keuze te maken zonder er eerst over na te denken. Soms kwamen daar verrassende keuzes uit.
Daarna een visualisatie met als thema (hoe kan het ook anders) "keuzes". Lopend op mijn levenspad kwam ik uit bij een kruising. Nu moest ik een keuze maken maar hoe? Onder leiding van Estrella hebben we verschillende jassen uitgedaan om zo bij onze echte hartenwens te komen. Die jassen hadden te maken met de lagen die wij over onze kern (ons hart) heendragen zodat we niet zuiver een keus kunnen maken. Diverse jassen werden uitgedaan: de jas van verwachtingen van onszelf en van anderen, de jas van angst, de jas van opvoeding enz. Ik voelde me echt een stuk lichter nadat al die jassen waren uitgedaan. En ik heb mijn keus kunnen maken en ik voelde me intens dankbaar. Met de muziek van Enya, the pilgrim, op de achtergrond kon ik alles helemaal binnen laten komen. Mijn keus resulteert erin dat ik nog een jaar vanuit huis ga werken met mijn praktijk Pure Being. En dat ik nog een jaar wacht om het bedrijfsleven in te gaan totdat mijn zoontje 4 jaar oud is. Ik voel me voldaan, licht en dankbaar voor dit cadeau wat ik ontvangen heb. Ik bedank Estrella voor de ontspannen en hartverwarmende begeleiding.

Ik heb Estrella leren kennen op de basisschool waar mijn oudste dochter op zat en hoorde al snel dat ze met allerlei spannende cursussen bezig was die mij zeer interesseerden.
Ik ben nogal een druk typje: kinderen, hockeycoach, af en toe iets organiseren op de hockeyclub en werken. Ik ben samen met een vriendin een tijdje geleden een bedrijfje gestart, ontzettend leuk om te doen. Kijk maar eens op www.surfendurf.nl We verkopen koeienhuiden, ingelijste geiten en toscaanse lammeren, zitzakken, containermanden van berkenhout en handgemaakte tassen. We staan op fairs en verkopen via de website. Dus kortom, druk, druk, druk.
De inloopavonden zijn altijd erg gezellig, interessant en spannend. Daar krijg ik weer lekker energie van, een echte aanrader.
Groetjes, Lilian

 

Over de cursus volg je zielepad:

Deze cursus was voor mij heel leerzaam. Je pad volgen, hoe doe je dat? Je zelf zijn, vaste patronen doorbreken, ontdekken dat je eigen leven vaak wordt beïnvloed door de meningen en verwachtingen van een ander, hoe ga je daar mee om? Wat is juist? Vanuit je gevoel handelen, je passie beleven. Blijf je zielepad volgen! Voor mij was deze cursus heel leerzaam. Ook met de andere cursisten heb ik een hartelijke en fijne tijd beleefd.
Gosia

 

In het najaar van 2009 heb ik een cursus volg je zielenpad gevolgd. Na elke les kregen we “huiswerk” dit was niet verplicht, maar wel een aanrader om mee aan de slag te gaan, want je wordt je steeds bewuster van hoe je met dingen/mensen omgaat, dus erg verhelderend.
Doordat ik ook de cursus intuitieve ontwikkeling gevolgd heb, merk ik dat ik me sterker en beter in m’n vel voel. Ik pas het zo mogelijk dagelijks toe om te voelen en hierop te vertouwen. (Het klopt nl waardoor dit veel vertouwen geeft) En door de laatste cursus je bewust te worden als je ergens tegen aanloopt, wat er gebeurt is en hoe je dit zou kunnen veranderen. In de laatste cursus werd er het laatste uur gemediteerd. Door meditatie worden ook veel dingen voor jezelf helder/duidelijk! Erg fijn!!

 

Over de cursus Bewustwording:

Ik heb met veel plezier de cursus Bewustwording gedaan. Ik wist niet dat ik zo kon lachen. Dit was voor mij een heel andere en prettige ervaring. Na de nodige cursussen gevolgd te hebben, waar veel werd gehuild bij het healen, was dit echt thuiskomen.
Bovendien heeft het mij persoonlijk veel gebracht. Op deze cursusavonden heb ik zoveel los kunnen laten en om kunnen buigen naar de positieve kant dat het vertrouwen in mezelf en in wat ik doe weer bestaat. Waarvoor ik Estrella en de andere cursisten hartelijk wil bedanken.
Hanny

Ik heb deze cursus ervaren als een zeer positief, confronterende bewustwording. Je werkt hard aan jezelf met elkaar.
De cursus is verdeeld in duidelijke stappen die steeds een stukje dieper gaan.
Er wordt gehuild en gelachen, veel gelachen. Dat vond ik erg plezierig.
Ik ben een heel stuk verder gekomen in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Een hele mooie cursus, die is gegeven vanuit het hart in een veilige, rustige en humorvolle sfeer.
GEWELDIG!
Het bijzondere vind ik dat ik bijna alle medecursisten ergens van kende, (zelfs op de inloopavond).
Ik ben me inderdaad bewust geworden van gedachten en patronen en de invloed daarvan op mijn leven. Hier kan ik nu verandering in aanbrengen.

De cursus vond ik 'n hele unieke ervaring en zeer bijzonder om mee te maken.Ik heb er veel over mezelf geleerd en heb er "handvaten"gekregen om met persoonlijk gevoelens om te gaan:het was een hele uitdaging!! Voor mij in veel dingen 'n bevestiging van luisteren naar je binnenste ïk".Ik had tot dan toe totaal nog geen enkele echte ervaring met kinesiologie maar vond het super. Vooral de meditaties waren voor mij erg ontspannend!! Heel bijzonder en speciaal vond ik ook de enorme verbondenheid met de mede groepsgenoten, vooral omdat je elkaar helemaal niet kende en veel persoonlijks met elkaar deelde. Je mocht zijn wie je bent, met al je emoties en dat was goed.

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed