Over Estrella

Mijn naam is Estrella de Vrijer.
Toen mijn kinderen klein waren bleken zij alle drie allergisch voor allerlei voedingsmiddelen. Mijn oudste zoon veranderde gewoon van karakter als hij iets “verkeerds” at. Van een lief rustig kereltje werd hij ontzettend agressief, kreeg een “rare” blik in zijn ogen en was niet meer benaderbaar.
Mijn dochter werd erg druk en zat onder het eczeem, ook had zij vaak buikpijn.

Toen ik zwanger was van mijn derde kind dacht ik ondertussen zoveel te weten dat dit me niet weer zou gebeuren. Al tijdens de zwangerschap deed ik een zwaar dieet en ik heb hem het eerste half jaar alleen borstvoeding gegeven, maar zelfs daar werd hij allergisch voor. Toen hij twee was lag hij voor de eerste keer in het ziekenhuis met een zeer zware astma-aanval. Nadat dit nog een aantal keren was gebeurd, kreeg ik het telefoonnummer van iemand die toegepaste kinesiologie deed. Vanaf de allereerste behandeling heeft mijn zoontje niet meer in het ziekenhuis gelegen en hij is nu al jaren van de astma af.

 

Mijn interesse was gewekt. Als ik dit nou zelf kon leren dan kon ik bij mijn eigen kinderen testen wat ze wel of niet mochten hebben (want dit wisselde ook nog weleens). Ik ben toen een cursus touch for health gaan doen en vanaf het eerste moment was ik zo geïnteresseerd dat ik in sneltreinvaart allerlei cursussen ben gaan doen.

 

Toen ik met mijn praktijk begon zat ik in het onderwijs. In mijn praktijk werd het echter zo druk dat ik daarmee moest stoppen. Ik vond dat jammer, want lesgeven vond ik erg leuk, maar ik moest een keuze maken en het werk in mijn praktijk vond ik toch leuker.

 

Na een aantal jaren in de praktijk te hebben gewerkt had ik een droom waarin ik de ruimte tegenover mijn praktijk zag. Ik gaf daar cursus. De ruimte was met veel groen. Toen ik wakker werd dacht ik nog "waar moet ik dan cursus in gaan geven", maar de maanden erna ben ik toch maar begonnen met de ruimte op te knappen, te verven etc..

 De eerste cursus die ik er gaf was de cursus Bewustwording, waarin ik de mensen alles leerde wat ik in de loop van de jaren zelf had geleerd over hoe we in elkaar zitten. Daarna heb ik cursussen gegeven in intuïtieve ontwikkeling, healings, gaf er inloopavonden en nog meer.

 

Op een gegeven moment tijdens een meditatie kreeg ik luid en duidelijk door dat ik iets moest gaan doen met kundalini energie. Thuis eerst maar eens opgezocht wat dat was!
Ik las het boek  ‘De kinderen van wet van één en de verloren lessen van Atlantis’ en ik werd diep geraakt. Ik ging de lessen Universeel Bewustzijn volgen waarop het boek is gebaseerd.
Na een aantal weekenden kwam spontaan mijn kundalini energie los. Ik was aan het dansen en plotseling voelde ik enorm veel energie als hoepels om en door me heen gaan. Als een soort raderwerk bij het ene chakra linksom en bij het andere chakra rechtsom. Ik was vol verbazing aan het observeren en voelen wat er gebeurde tot er opeens een hete energie langs mijn ruggengraat omhoog ging.
Toen ik het boek de eerste keer las, was er één hoofdstuk wat ik wel snapte, maar niet vatte. Ik begreep wat er stond qua woorden, maar ik begreep niet wat er mee werd bedoeld. Het was het hoofdstuk over de mannelijke en vrouwelijke energie.

 

Pas in het tweede jaar begon dit in te dalen en daarna werd  het stuk over mannelijke en vrouwelijke energie me ontzettend duidelijk en helder. Toen ik dit stuk in mezelf kon integreren en ik weer terug kon in mijn vrouwelijke energie veranderde er heel veel in mezelf en in mijn relatie. Omdat ik weer meer vanuit mijn vrouwelijke energie ging leven, ging mijn man als vanzelf meer vanuit zijn mannelijke energie leven.
Om me heen kijkend werd het me heel erg duidelijk dat de meeste vrouwen in hun mannelijke energie zitten en de mannen in hun vrouwelijk energie. Ook was het duidelijk dat veel vrouwen hun seksuele energie blokkeren of hun seksualiteit vanuit hun mannelijke kant beleefden.

 

Ik begon cursussen te geven aan vrouwen om ze te helpen hun vrouwelijke energie weer te laten stromen. Tijdens de cursussen zag ik steeds weer hoe makkelijk de mannelijke en vrouwelijke onbalans in zichzelf hersteld kon worden. Door het in jezelf te voelen en te ervaren is het verschil tussen in je vrouwelijke energie en je mannelijke energie zitten zo voelbaar en zo makkelijk te switchen. Daardoor wordt het een keuze. Want net zoals je je verstand en je gevoel beide nodig hebt, heb je ook je mannelijke en je vrouwelijke kant nodig.
Bij de vrouwen die mijn cursus volgden zag ik hetzelfde struikelblok als in mijn eigen relatie toen ik had besloten weer vanuit mijn vrouwelijke energie te gaan leven; hoe vertel ik het mijn partner, hoe leg ik het uit, hoe kan hij mee veranderen (als hij dat wil)? Doordat wij daar zelf al doorheen waren gegaan en ook daar duidelijke sleutels in te vinden, zijn mijn man en ik de cursussen voor stellen gaan geven.

 

Nu ben ik een boek aan het schrijven waarin ik alles wat ik in deze cursussen leer 'Sleutels tot een diepe, liefdevolle en seksuele relatie, ook met jezelf" aan het opschrijven ben met duidelijke voorbeelden en oefeningen, zodat je er zelf thuis mee aan de slag kan.

Weer het volgende hoofdstuk op mijn pad.FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed