SamenZijn

9 november is er weer de cursus Samen Zijn

 

In deze cursus krijg je sleutels tot een diepe, liefdevolle en seksuele relatie.

Het zijn simpele sleutels, makkelijk toepasbaar.
Als je deze sleutels gaat toepassen, zul je merken dat je relatie verdiept en liefdevoller wordt.
Ook zul je merken dat je relatie meer seksueel wordt, vanuit  verbondenheid.

Je leert de Universele wetten van mannelijke en vrouwelijke energie voelen en ervaren, waardoor de man weer kan terugkeren in zijn mannelijke autoriteit en de vrouw in haar vrouwelijke zachtheid en liefde.
Je krijgt handvatten hoe boosheid, ontevredenheid, frustratie en ongenoegen in de relatie te doorbreken. Ook krijg je duidelijke oefeningen om de verbinding met jezelf en met de ander te herstellen en te verdiepen.


De afgelopen jaren heb ik veel geleerd over vrouwelijke en mannelijke energie in mijn universeel bewustzijn lessen van Daniël Yuno. 
Verder heb ik vele boeken gelezen van o.a. David Deida, Barry Long en Mantak Chia. Ik heb veel boeken over tantra gelezen en daar ook cursussen in gevolgd.
Door alles wat ik heb geleerd toe te passen in mijzelf en daarna in mijn eigen relatie en te kijken wat er wel werkt en wat niet, ben ik tot een aantal simpele sleutels gekomen.
Deze sleutels ben ik daarna gaan geven aan vrienden en aan stellen die in mijn praktijk kwamen voor relatie coaching.

En... de sleutels werken! Bij alle stellen die de sleutels gingen toepassen zagen we hetzelfde resultaat;
Hun relatie verdiepte (verbeterde) en werd liefdevoller. Maar ook de mannen en vrouwen zelf voelden zich lekkerder, evenwichtiger en over het algemeen gelukkiger met zichzelf.

Een reactie van één van de stellen:
Lieve Estrella en Erik,
Het weekend SamenZijn was voor ons erg bijzonder en heel erg waardevol. Het feit dat de groep klein was en de open manier waarop jij en Erik de cursus gaven hebben ons erg geholpen ons open te stellen voor de oefeningen. De 5 sleutels die je ons hebt meegegeven hebben onze ogen geopend. We hebben tijdens de cursus, maar ook nu dat we weer thuis zijn, bij het toepassen van de tools die je ons hebt gegeven gemerkt dat ze werken. We zijn dichter bij elkaar gekomen en weten nu ook hoe we weer in contact kunnen komen als dat nodig is. We zijn veel meer naar ons gevoel gaan leven in onze relatie en dat is erg fijn. Robert vond de aanwezigheid van Erik bij de cursus erg fijn, Erik kon de mannelijke kant van het verhaal toelichten en dat gaf vertrouwen. We raden iedereen die hun relatie willen verdiepen aan deze cursus te volgen!
Dank je wel voor jullie wijsheid.
Robert en Manja

We willen nu samen ook andere stellen laten zien hoe makkelijk je meer verbinding, liefde en acceptatie kan creëren in je relatie.

Voor wie is deze cursus?
Deze cursus is bedoeld voor mensen die bereid zijn om eerlijk naar zichzelf te kijken.
Voor mensen die tijd, liefde en aandacht in hun relatie willen steken.
Voor mensen die verdieping en totale eerlijkheid willen in hun relatie.
Voor mensen die helemaal zichzelf willen zijn binnen hun relatie, zonder zich aan te passen aan de verwachtingen van een ander.
Let op deze cursus is geen relatietherapie!

Deze cursus geef ik samen met mijn partner Erik, omdat we op die manier zowel het mannelijke als het vrouwelijke stuk kunnen belichten.

Datum volgt nog

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier.

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed