Wees wie je bent

In een klein groepje gaan we werken aan de beperkingen die je jezelf oplegt om helemaal van je leven te genieten en van wie je bent.

Elke vrouw is een sensueel en seksueel wezen. Als je dit deel van jezelf negeert of ontkent, merk je dat je niet stroomt, dat je boos bent, dat je misschien zelfs ziek wordt.

We gaan in het weekend veel oefeningen doen om je sensualiteit en seksualiteit te laten stromen.
Je leert de universele wetten van mannelijke en vrouwelijke energie kennen en voelen.
Daardoor zul je makkelijker in staat zijn om in je vrouwelijke energie te gaan en te ervaren wat dit met jou doet.
Ook leer je hoe je je seksuele energie kunt gebruiken als bron van  levensenergie.

Je zult merken dat moeheid verdwijnt, dat je meer stroomt, blijer bent en gewoon weer sprankelt
Maar ook zul je merken dat je makkelijker 'nee' kunt zeggen als je dit wilt, 'ja' kunt zeggen tegen genieten zonder schuldgevoel, jezelf meer kunt accepteren met al je eigenaardigheden, dat je niet zoveel meer aantrekt wat anderen van je vinden, dat je je eigen hart kunt volgen zonder compromis te sluiten.
Ben je hier klaar voor?...

De cursus wordt gehouden van vrijdagavond 8 uur tot zondagmiddag 5 uur, eerstvolgende datum oktober 2015

De eerstvolgende Wees Wie je Bent is helemaal gericht op het helen van de innerlijke sensuele, seksuele vrouw op een heel diep niveau! Elke vrouw heeft een ongetemde, wilde, seksuele en sensuele kant in zich, maar werd hier keer op keer op afgewezen, dus zijn we het weg gaan stoppen. We zijn het weg gaan eten, we zijn onszelf in onze mannelijke kant gaan verstoppen, we zijn ontevreden geworden over hoe we eruit zien en ga zo maar door. Dit alles om maar niet het gemis te hoeven voelen van wie we zijn.
Tijdens dit weekend ga je jouw onderdrukte vrouwelijke energie terughalen en omarmen. Daarnaast ga je leren hoe deze energie te omarmen en te gebruiken in je dagelijkse leven. Hoe deze kant van jezelf er te laten zijn in elke relatie die je hebt. 
Het zal een enorm intens en helend weekend zijn. Eindelijk weer schaamteloos jezelf zijn en schaamteloos genieten van je VrouwZijn!
Wil je meer informatie over dit specifieke weekend dan kun je me mailen of bellen.

Prijs: 315 euro inclusief overnachtingen en maaltijden
Voor meer informatie kun je bellen of mailen

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier

enkele ervaringen (voor meer ervaringen kijk onder het kopje):


Ik heb de cursus Wees Wie je Bent gevolgd. Wat een ervaring!
Deze cursus was mij aangeraden omdat ik wilde dat mijn sexuele energie weer ging stromen waar ik helemaal geen contact meer mee had.
En dat is gelukt! Waar ik normaal gesproken verliefd voor moet worden om weer zin in sex te krijgen, ging het nu stromen door contact met mezelf te maken. Heel bijzonder. We hebben relatief eenvoudige oefeningen gedaan om de energie op te wekken. Ook heeft Estrella veel praktische tips gegeven en verteld over hoe mannelijke en vrouwelijke energie werkt. Dat was heel inzichtgevend en herkenbaar. Daarom werkt het bij mij en in mijn relatie op die manier!
Estrella en Ilona zijn in staat om in zeer korte tijd een heel veilige omgeving te creëren wat ertoe geresulteerd heeft dat ik mij binnen een paar uur kon openen en de emoties al snel toeliet. Doordat het in een kleine groep is, is er ook veel aandacht voor ieder individueel.
Voor iedere vrouw die meer in contact wil komen met haar vrouwelijke en sexuele energie vind ik deze cursus een aanrader!
Saskia

Wees wie je bent is... onbeschrijfelijk voor me geweest. Normaliter ben ik de vrouw van vele woorden, nu ben ik erin geslaagd om door weinig tot niets te zeggen, veel te voelen, eindelijk eens echt in 'mij' te gaan staan. In mij als Mens (ja met een grote hoofdletter) met beperkingen.
Geleid door een open hart, een open mind en het vertrouwen van 10 dames heb ik mogen ervaren wie IK ben. Ik kan een hele opsomming geven van gevoelens, ervaring, heel wat losse woorden en gedachtenflitsen, maar vertrouw erop dat jullie in deze korte beschrijving voelen wat ik bedoel.
Het gevoel van écht in je kern te zitten, je défauts inclusief, is.... boven mijn verwachtingen, die ik echt niet had :)
Weet je deze cursus is voor mij de meest verrijkende, de meest echte cursus die ik tot op heden heb mogen beleven. Dit ging niet om techniekjes, om quotes, noch om ego of om normen. Deze cursus ging om mij&wij en hij kwam precies op tijd om mijn ogen te openen en zonder angst het leven terug in te stappen.
Wanneer ik dit schrijf, twee dagen later, voel ik het onbeschrijfelijke resultaat nog steeds een resultaat dat zich ook nu reeds in materie heeft omgezet.
Ik ben een dankbaar, rijk mens

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed